Wie ben ik?

Ik heb gestudeerd aan de conservatoria van Utrecht, Zwolle (Eerste Fase) en Den Haag (Tweede Fase) bij de docenten Elias Arizcuren, Jeroen Reuling en Michaël Müller. Methodiek heb ik gevolgd bij de vermaarde pedagogen Maria Hol en Lenian Benjamins. Met Lenian Benjamins werk ik regelmatig samen.

Ik ben een enthousiaste docente en heb veel ervaring met lesgeven, op elk niveau, aan kinderen en aan volwassenen. Ik ben werkzaam aan het Hellendaal Muziekinstituut te Rotterdam, waar ik ook aan de Young Talent Academy lesgeef: www.hellendaal.com. Daarnaast heb ik een praktijk aan huis, in Best. Ook ben ik docent geweest aan de muziekscholen van Amersfoort en Goirle.

Verder ben ik actief als uitvoerend cellist. Ik werk als freelancer in diverse beroepsorkesten, zoals het Brabants Orkest, het Gelders Orkest, het Residentie Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Een grote liefde heb ik voor kamermuziek; ik speel al jaren in het Jenufa Kwartet. Met dit kwartet studeerde ik aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie en volgde ik masterclasses bij onder andere leden van het Borodin Kwartet en het Amadeus Kwartet. Wij traden onder meer verschillende keren op in Het Concertgebouw te Amsterdam en in Vredenburg in Utrecht en we hebben diverse radio- en televisieopnames gemaakt. Voor meer informatie over het Jenufa Kwartet kun je de website www.jenufakwartet.nl bezoeken. Naar de volgende pagina                    

Make a Free Website with Yola.