Kleine kinderen spelen op kleine cello’s. Je kunt een cello huren bij een vioolbouwer, bijvoorbeeld bij vioolbouwer Paardekooper in Den Bosch. Dat is handig als je nog groeit en dus later een grotere cello nodig zult hebben. Als je volwassen bent en beginner op de cello, kun je ook een cello huren. Maar uiteindelijk is het heel fijn een eigen instrument te hebben. Ik help je graag bij het zoeken naar een mooie cello. Een eigen cello hoeft niet per se heel duur te zijn!

Het spreekt voor zich dat er vaak op de cello gestudeerd moet worden, zodat je echt vooruit komt en het steeds leuker wordt. In het begin hoeft dat oefenen nog niet zo lang te zijn.

Bij jonge kinderen is het prettig als een ouder bij de les aanwezig is, om in het begin ook thuis te kunnen helpen bij het studeren.

In de les wordt veel aandacht besteed aan de juiste speeltechniek, om zo jouw muziek zo mooi mogelijk te laten klinken.

Het noten lezen wordt spelenderwijs in de lessen aangeleerd.

In mijn lespraktijk bestaat ook de mogelijkheid samen te spelen en aan voorspeelavonden mee te doen. Ik geef leiding aan De Strijkersbende, een ensemble voor jonge strijkers.

Je hoeft niet te wachten tot het begin van het nieuwe schooljaar; beginnen met celloles kan meteen!

Neem contact met mij op voor informatie over de tarieven per uur of per half uur les, en over de subsidieregelingen voor kinderen tot 18 jaar van de gemeente Best, Oirschot of Son en Breugel. Of vraag een proefles bij me aan, via de pagina Contact.

Make a free website with Yola